توضیحاتی در مورد کتاب
تحقیقات بر روی اولین گیاهان زمینی اغلب مشکلات مربوط به طبقه بندی سیستماتیک نامشخص را به همراه دارد. از آنجایی که ماکروفسیلهای گیاهی معمولاً ضعیف نگهداری میشوند، آناتومی داخلی ثبت نشده است، بنابراین فقط ویژگیهای مورفولوژیکی برای توصیف و طبقهبندی گیاه استفاده میشود. اکثر این گیاهان اولیه زمینی دارای شاخه های دوتایی و اسپورانژی انتهایی هستند که آنها را در بین پلی اسپورانژیوفیت های پایه قرار می دهد. با این حال، برخی از گیاهان ممکن است ویژگیهای غیرمعمولی از خود نشان دهند که سوالات بیشتری را ایجاد میکند. طبقهبندی گیاهان زمینی اولیه مورد بحث قرار گرفته است، با بحث در مورد اینکه آیا آنها ویژگیهایی دارند که شباهت بیشتری به بریوفیتها یا تراکئوفیتها دارند. این بحث ها به مسیرهای تکاملی متفاوتی اشاره دارد. ظهور اخیر گروه جدیدی از گیاهان به نام ائوفیت ها می تواند نشان دهنده پیوندی بین بریوفیت ها و تراکئوفیت ها باشد.
این دست نوشته بر روی یک گیاه فسیلی سیلورین اخیراً کشف شده به نام Capesporangites petrkraftii gen تمرکز دارد. et
sp. نوامبر این گیاه ویژگیهایی شبیه بریوفیتها را بهعنوان اسپورانژیوم دراز نشان میدهد که ساختاری کلاهمانند در راس و ساختار کلوملا مانند در پایه دارد، اما در طبقهبندی پلیاسپورانژیوفیتها نیز قرار میگیرد.
این مطالعه دشواری بررسی را برجسته میکند. مورفولوژی فسیلها با توجه به روشهای نگهداری
و بر اهمیت توصیف کامل حتی جنبههای جزئی فسیلهای گیاهی اولیه زمین تأکید میکند. این توجه به جزئیات به درک جامع تری از مسیر تکاملی که این گیاهان دنبال کرده اند کمک می کند.
فهرست مطالب
New early land plant Capesporangites petrkraftii gen. et sp. nov. from the Silurian, Prague Basin, Czech Republic
1 Introduction
2 Material and methods
3 Locality
4 Systematics and description
5 Discussion
5.1 Sporangial character of presented plant
5.2 Justification of the new genus and species
5.3 Systematic position of a new finding
5.4 Growing character
6 Conclusions
Declaration of Competing Interest
Data availability
Acknowledgements
References